Werkgeluk, dat wens ik jou toe!

Ik kijk ernaar uit om samen op ontdekkingstocht te gaan.

Regisseer je loopbaan NL leert door

Ella van Toorn

Werkgeluk, dat wens ik jou toe! Want, werk is niet alleen belangrijk als bron van inkomsten, het biedt veel meer dan dat. De gelegenheid om je te ontwikkelen, voldoening & zingeving, sociale contacten (zij het op afstand). 

Graag help ik jou te ontdekken welk werk bij jou past. In welke rol, organisatie(-cultuur) of branche kom jij het beste tot jouw recht? Wat is jouw unieke aanbod? Waar liggen jouw kansen op de arbeidsmarkt? Juist nu, in deze crisistijd waarin er zoveel verandert. En, hoe verzilver je die kansen en verover je nieuw werk? Op al dit soort vragen vind je jouw antwoorden.

testimonial

In de korte tijd dat ik met Ella heb gewerkt heb ik haar leren kennen als een betrokken adviseur. Zij luistert goed naar haar cliënten, geeft bruikbare tips en coacht op een natuurlijke en prettige wijze. Daarbij blijft Ella gefocust op het behalen van de nodige resultaten.

Hans Oostendorp, nu actief als zelfstandige

Met mijn 15 jaar werkervaring als loopbaanadviseur help ik jou graag een stap verder. Mensen die jou voor gingen, waarderen vooral mijn coachende & energie-gevende stijl van begeleiding. Door de prikkelende vragen die ik stel en actieve luisterhouding, mijn open-mind en associatievermogen (creativiteit), voel jij je vast en zeker ook bekrachtigd om jouw volgende loopbaanstap te zetten. 

Ik kijk ernaar uit om samen op ontdekkingstocht te gaan!

testimonial

Ik heb Ella leren kennen als een enthousiaste, vakbekwame en gedreven begeleider tijdens mijn Outplacementtraject. Ella weet op elke vraag een antwoord en voor elk probleem een originele oplossing en belangrijker, ze laat je als kandidaat groeien en weet je enthousiast te krijgen. Verder schat ze heel goed in hoe ze je in beweging krijgt. Ik heb onze ontmoetingen altijd heel plezierig en leerzaam gevonden en denk vaak terug aan uitspraken van haar. 

Gerdien Keuskamp

Wil jij weer iedere dag fluitend aan het werk?

En denk je dat ik de coach ben die jou kan helpen om de regisseur van je eigen loopbaan te worden?

Laten we dan kennismaken!

arrow_drop_up arrow_drop_down