Regisseer je loopbaan NL leert doorRegisseer je loopbaan wordt uitgevoerd door

de professionals van 2C&More

De partners van 2C&More vormen de spil in de organisatie. Zij zijn het gezicht van 2C&More. In het kader van vervanging, verandering en verbetering staan de partners klaar om organisaties te helpen. Van scherp krijgen van het vraagstuk tot het plaatsen van het juiste talent. Van kennismaking tot resultaat. En verder.

Bij organisatieontwikkeling hoort ook teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. Van coaching van de top van het bedrijfsleven, tot coaching van mensen met loopbaanvraagstukken, we hebben het allemaal in huis. Met loopbaancoaching bedienen we niet alleen medewerkers in organisaties, maar ook mensen die zonder tussenkomst van een werkgever behoefte hebben aan begeleiding. 

Regisseer je loopbaan NL leert door

2C&More

Het is de missie van 2C&More om de arbeidsmarkt op een toekomstbestendige manier te faciliteren voor zowel organisaties als professionals. Het bedrijfsmodel is zo opgezet dat, naast een gezelschap in loondienst, ook freelance professionals (zelfstandigen) worden verbonden, gecoacht en kwalitatief getoetst, en waar nodig getraind. Deze verbondenheid zonder traditionele arbeidsverhoudingen zorgt voor ontwikkeling en professionaliteit. Met dit bedrijfsmodel heeft 2C&More als missie om talentvolle professionals te verbinden en opdrachtgevers van kwalitatief hoogwaardige professionals te voorzien.

De mensen van 2C&More maken het tot een bijzonder bedrijf. Wat ons verbindt is oprechte interesse in elkaar, samenwerking, gezamenlijke verantwoordelijkheid en professionaliteit.

Wij zijn managers, teamleiders en specialisten aan wie opdrachten gegund worden. Klanten waarderen ons door de mensen die we zijn, de resultaten die wij boeken en de wijze waarop wij dat doen. We zijn anders, we zijn leuk, we zijn leuk anders.

arrow_drop_up arrow_drop_down